10 redenen om Microsoft office aan te schaffen

microsoft

Hoe kan het nu nog zo zijn dat er mensen zijn die nog geen Microsoft office in hun computer hebben geïnstalleerd? Het is vast zo dat jij dit ook onbegrijpelijk vindt, want iedereen gebruikt tegenwoordig Microsoft Office. En dat is niet zonder reden. Want wist je dat Microsoft Office is een van de meest aangeschafte software pakketten is op de wereld?
De redenen dat veel mensen het programma in hun computerbestand hebben, lopen uiteen van zakelijk tot vrijetijdsbesteding.

Software licentie

Waar gebruik ik Office voor?

Office wordt namelijk veel gebruikt door mensen die hun computer voor hun werk gebruiken. Er zitten namelijk programma’s in verwerkt als Word en Excel. Met Word kun je vele teksten schrijven, maar ook rapporten en gegevens verwerken. Maar voor het verwerken van gegevens kun je beter het programma Excel gebruiken. Zoals net gezegd biedt Office ook dit programma aan. Voor bedrijven is een programmapakket als Office dus super handig. Naast de net genoemde programma’s worden er ook andere programma’s aangeboden door Microsoft. Denk bijvoorbeeld aan Outlook en Access. Outlook is een programma waarmee je je mail kunt beheren en Access is een soort van CRM-systeem. Met zo’n systeem kun je als bedrijf een klantenbestand opslaan en veranderingen van klanten bijhouden. Inclusief verkoopcijfers etc. bijhouden.

Softwarelicenties kopen

Maar waarom is Office nou ook erg handig voor u, als u helemaal geen bedrijf heeft. Office wordt ook veel gebruikt door mensen die geen eigen onderneming hebben. Want wat als u nou een brief moet schrijven. Dit gebeurt echt niet meer via de post. Tegenwoordig zijn er ook vele andere programma’s waar je brieven mee kunt schrijven, zoals mail programma’s. Maar het is handig om eerst een goede brief offline te maken. Zoals in Word. Maar natuurlijk is het wel zo dat als u gebruik wil maken van deze programma’s, u wel het pakket moet aanschaffen. Je kunt een software licentie kopen en gebruik maken van alle voordelen van Office.

Edit