Ik heb 2 auto’s, kan ik dan ook een carport bouwen?

auto

De herfst is in volle gang en de winter staat weer voor de deur. Het is de laatste tijd ook weer nodig om elke ochtend de auto te krabben. Een ideale manier om uw auto in het koude weer warm en bedenkt te houden is door het aanschaffen van een carport. Maar als u thuis twee auto’s heeft staan wordt het lastiger om beide auto’s goed beschut te houden. Is het mogelijk om beide auto’s beschut te houden?

Een dubbele carport

Het is zeker mogelijk om een carport te bouwen voor twee auto’s. Wat hiervoor wel nodig is, is genoeg ruimte. Een ideale grootte voor een carport voor een enkele auto is 3,6 bij 7,2 meter. Voor twee auto’s wordt de carport dus 7,2 bij 7,2m. Veel huizen hebben hier niet de benodigde ruimte voor. Ook is het enorm veel werk om zelf een dubbele carport te maken.

Op maat bij Lugarde

Stel u heeft wel de ruimte bij uw huis om een dubbele carport te maken dan kunt u deze op maat laten maken in de configurator van Lugarde. Deze manier zal het een stuk makkelijker maken om uw carport te verwezenlijken. In de configurator van Lugarde kun je voor een carport kiezen uit 2 standaard veranda templates namelijk het blokhut systeem en het prima systeem. Een carport maken via het prima systeem kan niet precies op de cm gemaakt worden maar werkt per 60cm. U kunt hierbij kiezen tussen een plat dak en een piramide dak. Een carport met het prima systeem kan bij Lugarde worden gebeitst of gesproei-impregneerd om er voor te zorgen dat het hout lang mee gaat. Ook kunt u kiezen voor een carport met het blokhut systeem. Het voordeel van dit systeem is dat u uw carport precies op de cm zelf kunt samenstellen. Bij dit systeem kunt u kiezen tussen en plat dak en een zadeldak.  Om dit hout te beschermen kunt u bij dit systeem kiezen voor sproei impregnatie en keteldruk impregnatie.

U kunt in de configurator ook beginnen met een template voor een tuinhuisje. Via dit template is het mogelijk om extra buitenruimte te creëren en deze luifel als carport te gebruiken. Kortom, er is enorm veel mogelijk in de configurator van Lugarde. Bent u nieuwsgierig en wilt u ook gebruik maken van de configurator van Lugarde neem dan een kijkje op www.lugarde.nl www.lugarde-configurator.nl/.

Edit