Computerreparatie in Medemblik en omgeving vinden? Wij helpen je daarbij!

Ben jij op zoek naar goede computerreparatie in Medemblik? Je kunt natuurlijk altijd je handige oom of je handige neefje hiervoor inschakelen, maar als je je computer of laptop liever in de handen van professionals legt, kun je beter even verder kijken. Maar waar moet je precies op letten bij je zoektocht naar een goede reparateur? In dit artikel geven we je een aantal tips en doen we een paar suggesties.

Maak gebruik Google

Kruip achter een nog wel werkende computer, voer in de zoekbalk veelgebruikte zoektermen als “computer reparatie Medemblik” of “laptop reparatie Medemblik” en klik op ‘Enter’. Al na een paar seconden krijg je een overzicht van alle resultaten van professionele (en minder professionele) computerreparateurs in en om Medemblik.
Deze resultaten zijn te verdelen in twee categorieën:

  • De AdWords-resultaten: deze staan helemaal bovenaan in Google;
  • De reguliere resultaten: deze staan onder de Adwords-resultaten.

De AdWords-resultaten

AdWords wordt steeds belangrijker in Google. Bedrijven zijn zelfs bereid om te betalen voor een vermelding in AdWords. Dit betekent niet meteen dat de resultaten die onder AdWords vindt meteen minder waardevol zijn. Bedrijven betalen voor elke keer dat een potentiële klant op hun link klikt en zoiets heeft natuurlijk alleen maar zin als deze ook echt een service aanbieden waar jij wat aan hebt – in dit geval computerreparatie.

De reguliere resultaten

Onder de AdWords-resultaten zie je de reguliere resultaten staan. Deze resultaten zijn gerangschikt op relevantie en populariteit van de website.

Check de recensies

Soms zie je bij een bedrijf een review in de vorm van gele sterren en een bijbehorende reactie staan. Dit zijn Google recensies die mensen over het bedrijf hebben gepubliceerd. De gele sterren verschijnen onder de bedrijfsnaam op het moment dat Google vindt dat er genoeg recensies zijn gepubliceerd. Hoewel Google echt alle recensies (goede en slechte) publiceert, zijn ze niet altijd even waardevol. Medewerkers, vrienden en kennissen van het bedrijf kunnen namelijk extreem positieve reviews publiceren. Andersom kunnen mensen die het bedrijf kwaad willen doen ook ongestraft extreem negatieve reviews publiceren. Is dat het geval, dan heb je dat echter snel genoeg in de gaten als je de desbetreffende recensies leest.

Waar kun je nog meer op letten?

De Google recensies in de vorm van oranje sterren en de bijbehorende reacties geven je een goede eerste indruk van een bedrijf.  Maar je kunt op nog een aantal dingen letten. De website van een bedrijf geeft bijvoorbeeld inzicht in de diensten en de aanpak van dat bedrijf. Is deze website up-to-date en in correct Nederlands geschreven, dan wil dat vaak zeggen dat het bedrijf de rest van zijn zaakjes ook goed op orde heeft.

 

Er is ook een aantal objectieve criteria waar je op kunt letten. Is er op de website van een bedrijf terug te vinden dat het in het bezit is van het ICTWaarborg-certificaat. Veel professionele bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten. Ook kan een bedrijf een SBB Erkend Leerbedrijf zijn. Dit wil zeggen dat het de bevoegdheid heeft stageplekken aan te bieden aan aankomende aspirant-ICT-specialisten, oftewel computerreparateurs in opleiding.

Computer- en laptopreparateurs in en om Medemblik

Hieronder volgt een aantal namen van gerenommeerde computer- en laptopreparateurs in Medemblik en omgeving. Natuurlijk zijn er nog veel meer, maar we noemen er een paar met een goede reputatie.

PC Refresh

Met een toegewijd team wordt bij PC Refresh dagelijks vele reparaties verricht aan pc’s, laptops, Macs en mobiele telefoons. Aan de recensies te zien is er een grote groep particulieren en bedrijven erg te spreken over de dienstverlening van dit bedrijf. Het team van specialisten werkt niet alleen vanuit hun serviceshop in onder andere PC reparatie Amsterdam, maar biedt ook computerhulp op locatie en op afstand.

Computer Service Medemblik

Computer Service Medemblik richt zich voornamelijk op particulieren en het MKB in en rond Medemblik, met advies, levering, onderhoud en reparatie van alles wat met computers en netwerken te maken heeft. Service en klantvriendelijkheid staan voorop. De technische dienst adviseert snel en vakkundig en repareert uw defecte apparatuur.

We hopen dat je een stapje verder bent gekomen met de tips in dit artikel. Veel succes bij het vinden van de voor jou ideale computerreparateur!

Edit