De beste Epson beamers voor elke gelegenheid

Wil jij je eigen thuisbioscoop door middel van een Epson beamer? Zoek dan niet verder! In dit artikel, nemen we een kijkje naar een aantal Epson beamers zodat jij de beste keus kunt maken. We vergelijken onder andere de contrastverhoudingen het aantal lumen en de mogelijkheden van de specifieke beamers. Voordat je een beamer gaat kopen, is het belangrijk stil te staan wat je er precies mee wilt doen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten Epson beamers. Hier vergelijken we een aantal soorten beamers.

Contrastverhouding beamers

Als je een thuisbioscoop wilt hebben met Epson beamers, moet je er wel voor zorgen dat deze naar wens is. Een punt als de contrastverhouding moet je dan zeker rekening mee houden. Maar wat is dit precies? Het contrastratio weergeeft de verhouding tussen de lichtste kleuren en de donkerste kleuren, dus het lichtste wit en het donkerste zwart. In de regel krijg je met een hoge contrastverhouding realistische beelden op waarbij zwart ook echt zwart lijkt en andere kleuren ook levendiger overkomen. Met het contrastratio wordt ook bepaald hoeveel kleuren er door een projector (of ander videoapparaat of monitor) kunnen worden weergegeven.

Epson beamers voor je thuisbioscoop

Als je op zoek bent naar een mooie thuisbioscoop beamer en je moet rekening houden met je budget dan is er de EH-TW7700W. Deze beamer is draadloos en levert Full HD-beelden via een Wi-Fi verbinding. De contrastverhouding is 70.000:1. Dit is in vergelijking lager dan de duurdere beamers, maar het is zeker de moeite en het geld waard om deze budget beamer aan te schaffen als je voor Epson-kwaliteit gaat.

Meer beamers

Maar als je op zoek bent naar beamers met hogere contrastverhoudingen, heeft Epson ook heel veel voor je in het assortiment. De EH-TW7400 heeft bijvoorbeeld een contrastverhouding van 200.000 en komt met vele extra mogelijkheden. Hier is de prijs dan ook naar natuurlijk. Er zijn ook meer exclusievere Epson beamers, zoals de EH-LS100. Deze laatste is een UST-laserprojector met een ultrakorte projectieafstand. In tegenstelling tot de standaard projectors of beamers heeft deze projector de mogelijkheid om zeer dicht bij het weergavegebied te zitten. De weergave van deze beamer is ook Full HD.

Garantie en contact

Omdat de afschaf van een beamer vaak een prijzige aankoop is, biedt Epson vaak garantie van een handvol jaren. Dit maakt je aanschaf natuurlijk nóg vertrouwder en fijner. Ga meteen naar de Epson website voor het volledige assortiment beamers en koop je Epson beamers vandaag nog.

Kijk op Beamerwebwinkel.comvoor scherpe Epson beamer aanbiedingen.

Edit