De mogelijkheden van een track & trace systeem

Een goed track & trace systeem is echt een aanvulling voor uw fleet management. Met een track & trace systeem kunt u op ieder moment achterhalen waar uw voertuigen zijn op een bepaald moment. Door de over de juiste software te beschikken, wordt het nog nauwkeuriger weergegeven waar uw voertuigen zich bevinden. Het track & trace systeem van Accredis is ontzettend gebruiksvriendelijk en simpel in te bouwen voor uw voertuig(en). In deze blog vertellen we er jou alles over.

Het track & trace systeem van Accredis

Het systeem van Accredis biedt vele mogelijkheden. Ten eerste geeft het u een informatie over de actuele status van een auto of voertuig. Zo weet je op ieder moment waar welk voertuig zich bevindt. Je krijgt een kaart te zien waarbij alle auto’s zichtbaar zijn. Je kan vervolgens zelf filteren welke voertuigen je wel of niet wilt zien. Zo kan je snel zien of een voertuig actief is of op dat moment stilstaat. Het systeem van Accredis werkt in heel Europa en is dus ook dekkend door heel Europa. Mocht je nou niet op kantoor aanwezig zijn, maar toch willen weten waar die ene auto zich nou bevindt, kan je dit gewoon eenvoudig opzoeken met de mobiele app. Dit geeft wel aan hoe gebruiksvriendelijk het systeem van Accredis is.

Geofence bij een track & trace systeem

Het eerste wat u zich waarschijnlijk afvraagt is, wat is een geofence? Een geofence bij een track & trace systeem is simpelweg het virtueel afbakenen van een bepaald gebied met behulp van de GPS. Als het voertuigen vervolgens buiten dit gebied komt, krijgt u direct een melding of/en een e-mail. Dit is natuurlijk handig als je bijvoorbeeld niet wilt dat een werknemer de grens overgaat. Bij Accredis wordt gebruik gemaakt van twee satelliet netwerken, hierdoor zijn de locaties erg nauwkeurig weergegeven. Daarnaast is het systeem goed beveiligd en staat kwaliteit al jarenlang hoog in het vaandel. Mocht je interesse hebben of hier meer informatie over willen, kijk dan even op de website www.accredis.nl. Ook kun je hier vrijblijvend een offerte aanvragen!

 

 

Edit