Dozen kopen met bedrukking

Als jij je eigen bedrijf hebt waarbij je fysieke producten opstuurt naar je klanten, is het wellicht tijd om bedrukte doezen te overwegen. Online kun je online dozen kopen met bedrukking, maar je kunt ook dozen in gewenste maten laten leveren en bijvoorbeeld stickers met je bedrijfslogo ontwerpen en die gebruiken. In dit artikel gaan we kijken naar een aantal websites die jou in staat stellen om jouw eigen dozen te bedrukken.

Online adressen voor jouw gedrukte dozen

Deze websites zijn perfect als jij op zoek bent naar bijvoorbeeld verzenddozen (met of zonder venster), dozen voor blikjes, flyers en nog veel meer. Deze kun je dan selecteren op de website en dan heb je de optie om deze dozen naar wens te bedrukken met je eigen bedrijfslogo of gewenste tekst. Een groot voordeel van deze websites is dat ze ook heel veel templates aanbieden. Dus als je nog geen eigen logo hebt, is dit een goede plek om te beginnen.

Verzenddozen bij Gepakt BV

Bij Gepakt.nl kun je uit maar liefst drie formaten verzenddozen kiezen. Het oppervlak van de doos is erg mooi afgewerkt en heeft levendige kleuren en natuurlijk kun je de buitenkant van de doos helemaal bedrukken zoals jij dit wilt. Mocht je bij flyeralarm willen bestellen, dan kun je vanaf 25 stuks verzendozen kopen met bedrukking. Er is ook de keus uit een verzenddoos met klepdeksel, als je dit beter bij je product of dienst vindt passen. Voor ieder dus wat wils.

Doosopmaat.nl

Deze website biedt een van de meest volledige diensten op gebied van verzenddozen bedrukken. Een bijkomend voordeel is dat je volumekorting kunt krijgen als je hier bestelt, oplopend tot wel €75,- Als je via de website hebt ingevuld welke soort(en) en formaat (formaten) doos je wilt hebben, heb je je bestelling tussen 8-13 werkdagen al binnen. Doosopmaat biedt vele opties voor dozen kopen met bedrukking en als bedrijf kom je hier zeker aan je trekken. Ze bieden ook gratis verzending en er is een minimumbestelwaarde van slechts 10 dozen.

Duurzaamheid en doosopmaat.nl

De dozen die doosopmaat levert zijn gemaakt voor duurzaamheid. Omdat ze zijn gemaakt van golfkarton en dit bestaat voor 80% uit gerecycled karton en maar voor 20% uit nieuw karton. Daarnaast wordt er rekening gehouden met het feit dat een duurzame doos vooral een doos op maat is, dus zoveel mogelijk vermijden dat een doos onnodig groot is voor een kleine inhoud. Dozen kopen met bedrukking is nu wel heel erg aantrekkelijk geworden.

Voordelig dozen bedrukken op maat? Kijk op Gepakt.nl

 

Edit