Gebruik uw veranda het hele jaar door

hout

Veel mensen willen het hele jaar door genieten van hun tuin. Er zijn verschillende mogelijkheden om  dit waar te maken. Dit kan als het hard regent, er harde wind is en zelfs als het koud buiten is. U kunt ervoor kiezen om uw woonoppervlakte te vergroten, door een veranda aan te schaffen. Als u een veranda aanschaft, kunt u ervoor kiezen om de veranda open te houden of dicht te maken. Wilt u uw veranda dicht maken, zult u altijd droog, windvrij en warm zijn met een veranda met glasschuifwanden.

Hierboven zijn er al een aantal voordelen van een veranda met glasschuifwanden genoemd, maar hieronder ziet u er nog een aantal:

  • Het is een flexibele windafsluiter. Als het te warm of te koud is onder uw veranda kunt u de wanden altijd openen en sluiten.
  • Met een veranda zal de lichtinval van uw huis veranderen.
  • U kunt uw veranda met glasschuifwand vaak op maat laten maken.
  • Het geeft een warme en gezellig sfeer.

U hoeft niet perse uw veranda met glasschuifwanden aan het uw huis te laten plaatsen, er zijn ook diverse mogelijkheden om uw veranda vrijstaand te plaatsen.

Uw veranda wordt onderdeel van uw woning en tuin


Door een veranda aan te schaffen, wordt uw leefomgeving vergroot en kunt u het hele jaar heerlijk blijven genieten van uw tuin. Daarnaast geeft een veranda een heel ander beeld van uw huis en tuin. Hoe u uw veranda wilt hebben is helemaal aan u. U kunt uw veranda zo groot en klein maken als u zelf wilt. Wilt u het in een romantische, moderne of stoere stijl? Kiest u uw veranda met of zonder glasschuifwanden?  Beleef alle seizoenen met een mooie veranda.
Met de glasschuifwanden heeft u het hele jaar door zicht op uw tuin, wilt u dit echt heel graag. Lugarde heeft een breed assortiment van diverse veranda’s met een mogelijkheid voor glasschuifwanden. Ga eens naar www.lugarde.nl

Edit