Olymp overhemden

olymp

Ben jij een man die graag overhemden draagt? Zo ja dan ken je vast wel het overhemdenmerk Olymp. Ken je het niet dan wordt het tijd dat je kennis gaat maken met dit bijzondere Duitse overhemdenmerk met één van de grootste collecties overhemden ter wereld. Olymp overhemden zijn verkrijgbaar in alle pasvormen en daardoor perfect voor iedere lichaamsbouw, van groot tot klein en van breed tot smal. Bekijk de verschillende series:

 

 

Licht getailleerd verkrijgbaar in maat 37 tot 49

Ruimvallende overhemden voor de gezettere man

Een traditioneel recht hemd met verstelbare manchetten

Gemaakt voor slanke of getrainde mannen

Alleen geschikt voor de sterk getrainde mannen

Olymp overhemden zijn strijkvrij

De shirts van Olymp staan voor compromisloze kwaliteit, zijn strijkvrij en bestaan uit 100% katoen. Olympoverhemden worden gedragen door succesvolle mannen die waarde hechten aan mooie en modieuze mode voor iedere gelegenheid.  Zelf noemen de dragers  het een exclusieve toestand waardoor zij zich bevinden op “Olympische hoogte” spreekwoordelijk gezien, bovenaan de ladder.

Alle kleuren en grote verscheidenheid qua boorden

Het materiaal van deze hemden is van de allerhoogste kwaliteit. De afwerking wordt handmatig gecontroleerd. De totale collectie van Olymp is zeer uitgebreid. De shirts variëren van de kleuren wit tot zwart en van paars tot geel. Maar ook de mooiste prints behorende bij de nieuwste mode zijn verkrijgbaar. Daarnaast kent dit merk een grote verscheidenheid qua boorden. Van de traditionele Kent boord tot de extreme Cute Away boorden.

Koop online Olymp overhemden

Je hoeft dus niet bang te zijn dat een overhemd van Olymp niet zal passen. Via de maattabel op overhemden.com bepaal je precies jouw maat en weet je dat het shirt perfect zal passen. Twijfel niet langer en laat jouw lichaam kennis maken met de overhemden van Olymp!

Edit