Groene smoothies

smoothies

Groene smoothies hebben een basis van bladgroenten, over het algemeen, en zijn bijzonder goed voor de gezondheid. Je kunt groene smoothies maken als je gewoon goed voor jezelf wilt zorgen en zeker wilt zijn dat je alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt, maar je kunt deze smoothie ook goed gebruiken bij het afslanken. In de meeste gevallen wordt er in dit geval voor gekozen om de smoothie als ontbijt te nuttigen. Dit heeft ook te maken met het feit dat het goed vult en dat je er veel energie van krijgt. Dat is natuurlijk altijd een goed begin van de dag.

Wat zit er in groene smoothies?

Er zijn honderden recepten voor smoothies, waaronder wholesale mlb jerseys ook de groene varianten. De smoothie recepten worden in de meeste gevallen gemaakt met bladgroenten. Echter, ook andere ingrediënten behoren zeker tot de mogelijkheden. Vaak hebben de No groene smoothies een basis van boerenkool, broccoli, andijvie, spinazie of cheap nfl jerseys bijvoorbeeld komkommer. Een veel gehoorde klacht is dan wel new dat de smoothie smakeloos is, naar gras smaakt of gewoonweg niet lekker is. Hier is gelukkig iets op bedacht. Je kunt namelijk eindeloos veel soorten fruit toevoegen aan de smoothie met groene groenten. Denk een mango, aardbeien, banaan en sinaasappel. Hierdoor wholesale nfl jerseys geef je een lekkere smaak aan de smoothie en zorg je ook nog voor extra goede voedingsstoffen. Zoals je lees hoeft een smoothie maken niet moeilijk te zijn.

Veel minder vaak zieksmoothies

Een heel groot en aangenaam voordeel van de groene smoothies is wel dat deze je weerstand aanzienlijk verbeteren. Wanneer je dagelijks een smoothie neemt met de groene ingrediënten, dan zal je al snel merken dat je veel minder vaak ziek bent. Je bent minder vatbaar voor verkoudheid en bijvoorbeeld griep. Daarnaast voel je je niet alleen gezonder, maar je ziet er ook gezonder uit. De groene smoothies hebben namelijk ook een positief effect op de huid. Je huid ziet er jonger en strakker uit. Dit heeft te maken met nos het cheap jerseys feit dat deze smoothies een vertraging in het verouderingsproces realiseren.

Voor meer informatie over groene smoothies, lees http://www.dieetuniversiteit.nl/afvallen-dieet-groene-smoothies-recepten/

Edit