Haperende homebutton?

Indien je jouw iPhone frequente gebruikt, kan het natuurlijk ook voorkomen dat er diverse dingen aan kapot gaan. Een van die dingen zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat de homebutton niet helemaal goed meer werkt. Erg vervelend uiteraard. We zien namelijk ook regelmatig dat de bekende Touch ID van Apple niet meer werkt zoals het zou moeten. Deze Touch ID werkt vaak niet bij natte vingers uiteraard, maar deze zou het wel moeten doen bij droog weer. Toch werkt deze bij sommige toestellen niet helemaal meer zoals verwacht. Daarom is het ook van belang dat er eens goed naar gekeken wordt indien je hier hinder van ondervindt. Toch is het erg vervelend als je iPhone niet werkt zoals het zou moeten. Daarom zijn er gelukkig ook nog vele iPhone reparaties mogelijk. Tegenwoordig kan bijna alles van de iPhone worden gemaakt. Waterschade is in sommige gevallen ook zelfs nog te repareren.

Welke iPhone moet gerepareerd worden?

Heb jij de beschikking over een iPhone 7 of een ander vrij nieuw model, dan is de reparatie helaas wel een stuk duurder dan bijvoorbeeld een zelfde soort reparatie maar dan van een ouder model. Zorg er daarom ook voor dat je hier wel van op de hoogte bent.

Wat kost een gemiddelde iPhone reparatie?

Het is ook erg lastig te zeggen, maar een gemiddelde iPhone kost je rond de 90 euro. Een schermreparatie van de nieuwste iPhone kost alleen nu wel veel meer. Daarom is het ook lastig om te zeggen wat het kost want het hangt van zoveel factoren af. Een van de andere factoren is natuurlijk ook nog wat er kapot is. Als een scherm kapot is betaal je uiteraard meer dan voor een homebutton reparatie. Zorg er daarom ook voor dat je hier wel vanaf weet. Je wilt immers niet dat je te veel betaald voor een iPhone reparatie in Enschede!

Edit