Help mijn iPhone is kapot!

repareren in enschede

Als je iPhone kapot is kan dit erg vervelend zijn. Veel mensen gebruiken hun iPhone namelijk dagelijks en er staat allemaal belangrijke informatie op. Zo staan alle telefoonnummers erin, foto’s van de vakantie en de muziek die je dagelijks luistert. Het is dus erg vervelend als je al deze informatie in een keer kwijt bent, en je wilt dus graag dat deze informatie weer terug komt. Gelukkig heb je op de iPhone wel de iCloud, maar daarmee krijg je natuurlijk niet je kapotte iPhone mee terug. Hieronder laat ik je weten wat je kan doen als je iPhone kapot is.

Wat is er met je iPhone gebeurd?

Als eerste moet je bekijken wat er met je iPhone is gebeurd. Is hij in het water gevallen, dan kun je proberen met rijst het water uit je iPhone te krijgen, maar tegen een breuk in je glas kun je niks anders doen dan het glas te laten repareren. Bekijk dan dus goed waar je jouw iPhone goed wilt laten repareren. Je kunt hem bijvoorbeeld laten repareren in Enschede bij Jan Gorter. Zij gebruiken goede onderdelen waarmee ze je iPhone repareren. Deze onderdelen zijn meestal van Apple zelf en zullen dus een goede kwaliteit leveren.

Hoe lang ben ik mijn iPhone kwijt?

Hoe lang jij je telefoon kwijt bent ligt natuurlijk aan de schade die je iPhone heeft. Is het alleen maar je glasscherm dat kapot is, dan ben je hem minderlang kwijt dan als je hele iPhone aan de binnenkant vervangen moet worden. Als je jouw iPhone zodanig kapot is dat de kosten super hoog oplopen, kun je beter overwegen om een nieuwe aan te schaffen in plaats van hem super duur te laten repareren.

Edit