Mijn iPhone gaat niet meer uit

iphone

Wanneer je iPhone niet meer uitgeschakeld kan worden is dit natuurlijk erg vervelend. Niet getreurd, want dit probleem kun je gewoon oplossen. Het kan liggen aan diverse oorzaken. In dit artikel lees je meer over wat je kunt doen als je iPhone niet meer uitgaat.

Herstarten

Als je mobiel niet meer uitgaat en je kunt verder nergens op klikken, moet je hem gaan resetten. Hierdoor wordt het geheugen van het toestel opnieuw opgestart. Ga niet zomaar je mobiel resetten, dit doe je vaak pas al er geen andere mogelijkheid meer is. Je reset je mobiel door de aan-uit knop en de homeknop tegelijkertijd in te drukken. Je houdt hem de hele tijd in, ook wanneer in beeld komt dat je hem uit kunt zetten. Op een gegeven moment zie je het Apple logo verschijnen op het beeldscherm. Als je deze ziet kun je de knoppen loslaten. Na enkele seconden word je toestel opnieuw opgestart en is hopelijk je probleem opgelost.

Uitzetten met iOS11

Je hebt veel verschillende iPhone modellen. Op de meeste nieuwe varianten is er iOS 11 aanwezig. Als je dit hebt, kun je je toestel ook resetten zonder knoppen te gebruiken. Je hoeft dan niet de aan-uit knop en de homeknop te gebruiken om het toestel uit te schakelen. Als je naar instellingen gaat, ga je door naar het kopje algemeen. Zodra je op deze pagina komt, scrol je naar beneden. Onder aan de pagina staat ‘zet uit’. Als je daarop klikt wordt de telefoon automatisch uitgeschakeld.

Vertrouw je het niet?

Wil je toestel niet uit en wil je dit liever laten nakijken? Dan kun je ervoor kiezen om een bedrijf in te schakelen die gespecialiseerd is in iPhone reparaties. Jan Gorter is de specialist op dit vakgebied. Je kunt online alvast een afspraak maken. Wil je meer informatie over deze specialist? Neem dan voor meer informatie een kijkje op de website https://jangorter-iphone.nl/telefoon-reparatie-enschede-en-hengelo/

Edit