Nano plus een Nano wallet

Tegenwoordig gaan zoveel transacties digitaal, dat je meer pasjes ziet om je heen dan muntgeld. Het is dan ook prettig om te weten dat je op een veilige manier online kunt betalen. Nano kun je eenvoudig kopen en in een wallet opbergen waar niemand verder bij kan. Het is dan ook niet voor niets een aantrekkelijke optie om je aan te melden als gebruiker op het platform. De transacties gaan razendsnel en je weet precies waar je aan toe bent. Je ontvangt namelijk direct de munten in je wallet.

Handige Nano wallet

De munten kun je veilig opslaan in een speciaal daarvoor ontworpen digitale portemonnee. Deze handige Nano wallet is binnen handbereik en daar kan alleen jij bij. Deze wallet ontvang je direct wanneer je een account aanmaakt. Het is dan ook heel handig voor de gebruikers dat ze meteen een overzicht hebben van de opgeslagen munten.

De munt

De munt Nano is nog niet zo lang op de markt, maar zeker niet minder gewaardeerd. Deze munt was al eerder bekend onder de naam Raiblocks, maar deze naam is in 2014 veranderd naar Nano. De munt verschilt op sommige vlakken wat van andere munten. Nano heeft de keuze gemaakt om ieder account een eigen sidechain te geven. Dit houdt in dat nieuwe transacties niet worden toegevoegd aan de hoofdketen, maar in plaats daarvan worden nieuwe zijtakken gemaakt die ervoor zorgen dat de eigenlijke blockchain niet overbelast raakt. Hierdoor gaat een transactie sneller doordat maar weinig stemmen nodig zijn om een transactie goed te keuren. Doordat deze munt verschilt van andere munten, heeft wel veel aanpassing vereist. Het implementeren van de Nano-tekens heeft veel tijd in beslag genomen, tijd die je bij andere munten daar niet in hoeft te investeren.

Een gewenste munt bij de gebruikers

Desondanks is Nano door veel gebruikers die zich hebben aangemeld op het platform, erg gewild. Een munt waarmee je veel mogelijkheden hebt en die erg veel kan opleveren. Een voordeel is ook dat de transacties zodanig snel gaan, dat je nooit hoeft te wachten. Weet je van jezelf dat je soms ongeduldig kunt zijn? Geen probleem, je zult met Nano namelijk nooit ongeduldig hoeven zijn. Je kan je munten bij elkaar houden in jouw persoonlijke wallet en hierdoor altijd het overzicht houden. Het is dan ook zeer aantrekkelijk voor veel nieuwe gebruikers om zich aan te melden en wanneer je een account hebt, direct te beginnen.

Edit