De nieuwste game FIFA 17

Afgelopen september 2016 is het spel FIFA 17 uitgekomen. Er is lang op gewacht. Mensen wachten er soms al een hele tijd op. Het is namelijk een heel mooi voetbalspel dat je op verschillende platformen kun spelen. De platformen zijn op de Playstation 3/4, Xbox one/360 en/of de computer. Toch wordt FIFA voornamelijk gespeeld op de Xbox one en de Playstation 4. Dit zijn de meest recente speelcomputers van dit moment. Ook is het erg belangrijk dat je hierop een mooiere users expierience krijgt. De meeste mensen vinden het spel nu zo echt dat het zelfs niet eens meer heel veel valt te onderscheiden met een echt potje voetbal. Ook zien we steeds vaker dat er mensen zijn die dit liever doen dan een echt potje voetbal kijken. Je moet het ook echt zien als een vrije tijds spel. Het spel wordt ook gespeeld in je vrije tijd. Daarom is het ook heel erg leuk om bijvoorbeeld met je vrienden dit spel te gaan spelen. De meeste mensen vinden het ook zeker heel erg belangrijk om het gezellig met elkaar te hebben. Dat kan dus zeker met een paar potjes FIFA 17.

Fifa 17

De nieuwste graphics

Er zijn veel vernieuwingen op dit spel. Een van deze vernieuwingen is natuurlijk dat het spel nu ook aan doellijntechnologie doet. Dit maakt het spel nog intenser. Ook zijn er heel wat leuke toernooien voor het spel FIFA 17. Je moet dan wel goed zijn als je hieraan mee wilt doen. Je kunt niet zomaar meedoen aan een toernooi. je moet je hiervoor kwalificeren.

Nog meer nieuwe Games?

Afgelopen week is er nog een spel uitgekomen. Namelijk van Call of Duty. Dit is weer een nieuwe shooter. De meeste spellen komen ook in deze tijd van het jaar uit omdat de meesten nu toch binnen zitten met dit weer.

Edit