Profiteer van dedicated hosting via Snel.com

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u kan helpen bij het opzetten, onderhouden en beveiligen van een dedicated server? Ontdek dan nu de mogelijkheden van dedicated hosting via Snel.com. Het dynamische en flexibele team helpt u graag bij het vinden van het juiste hostingpakket voor uw situatie en staat altijd klaar om eventuele problemen op te lossen. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Wat is dedicated hosting?

Als u kiest voor dedicated hosting via Snel.com, kiest u dus voor een eigen dedicated server. Dit is een server waar alleen uw software op draait en die u dus niet deelt met anderen. Het grote voordeel is dat u hierdoor geen last hebt van de activiteiten en bijbehorende beveiligingsrisico´s van andere gebruikers op de server. Bovendien profiteert u met dedicated hosting via Snel.com ook van een betere beschikbaarheid van de server, aangezien deze dankzij de noodstroomvoorziening ook in het geval van calamiteiten online blijft. Al met al is dit dus de ideale optie als u zeker wilt weten dat uw gegevens altijd veilig en bereikbaar zijn.

Wat kunt u verwachten van dedicated hosting via Snel.com?

Wanneer u besluit voor dedicated hosting via Snel.com te kiezen, kunt u onder andere het volgende verwachten:

  • Instant setup: Snel.com zorgt ervoor dat uw dedicated server binnen 5 minuten online is.
  • Private network: u creëert eenvoudig een intern netwerk tussen uw dedicated en virtuele servers.
  • 100% uptime: dankzij de noodstroomvoorziening kunt u er zelfs in het geval van calamiteiten vanuit gaan dat uw server online is.
  • Enterprise servers: u profiteert van topkwaliteit Enterprise servers van Dell.
  • Snelwallet: betaal snel en eenvoudig voor de verlenging van uw hostingplan.
  • Acronis Backup Cloud: herstel alles van één bestand tot een volledige server met één druk op de knop.

Bovenop al deze services, heeft u ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor managed dedicated hosting via Snel.com. Als u hiervoor kiest laat u niet alleen het leveren en opzetten, maar ook het beheren van de servers aan het team van Snel.com over. Dit houdt in dat u het hele jaar door, dus ook op de feestdagen, kunt rekenen op ondersteuning bij het oplossen van alle incidenten met betrekking tot de server.

Eenvoudig upgraden

Het kan natuurlijk zo zijn dat u er na een tijdje achterkomt dat u meer opslagruimte, bandbreedte of IP-adressen nodig heeft voor uw dedicated webhosting via Snel.com. Dat is geen enkel probleem. U kunt namelijk altijd snel en eenvoudig uw hostingplan laten upgraden. Meer informatie over de upgrademogelijkheden en de bijbehorende prijzen met betrekking tot dedicated hosting via Snel.com, vindt u op de website.

Neem contact op

Wilt u graag profiteren van dedicated hosting via www.snel.com, maar weet u niet goed welke optie het beste bij uw situatie past? Mail, bel of chat dan gerust met de klantenservice en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Edit