Software licenties

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat zijn het nou eigenlijk? Als je een computer koopt heb je er natuurlijk al verschillende programma’s op staan. Maar niet alle programma’s staan al standaard op je pc. Denk bijvoorbeeld aan programma’s als Word en Excel. Deze horen bij een software pakket, genaamd office, die je aan kunt schaffen. Je kunt precies samen stellen welke programma’s je in je pakket wil hebben.

software pakket

Soorten programma’s

Als je veel moet berekenen en veel met getallen bezig moet zijn, dan is Excel een perfect programma. Dit programma wordt in vrijwel elke sector gebruikt, maar vooral in de techniek. In het software pakket office zijn ook meerdere programma’s te vinden als Word, Access, PowerPoint, OneNote en Publisher. Access is een soort programma waar mee je gegevens over alle klanten kunt verzamelen, zodat je makkelijk met de klant kunt communiceren. Als je een presentatie wilt geven, en daarbij ondersteuning zoekt, is het aan te raden om het programma PowerPoint te gebruiken. Hierop kun je informatie kwijt door middel van steekwoorden op te schrijven. Voor deze programma’s heb je dus software licenties nodig. Je kunt deze kopen in de winkel, maar blijf je liever in huis, dan kun je deze producten ook online kopen en bij je thuis laten bezorgen.

Besturingssystemen

Windows 7 is een van de innovatieve besturingssystemen gemaakt door windows. Eens in de zoveel jaar wordt er een nieuw besturingssysteem uitgebracht door dit bedrijf Microsoft. Voor de computer is dit al een van de tientallen besturingssystemen die door Microsoft zijn uitgebracht. Of je nou een nieuw besturingssysteem nodigt hebt voor je desktop, een virusscanner om je computer te beschermen of een software pakket als office nodig hebt, heb je een goede leverancier van deze producten nodig.

Als wij jou een tip mogen geven, klik dan even op deze link:

https://softwarelicense4u.com/nl

Edit