Tips voor een goede beursinrichting

Om een maximaal resultaat te halen uit je beursstand, is het van groot belang dat je opvalt. Wanneer je opvalt, trek je namelijk mensen naar je stand. Hoe je dit optimaal kunt inzetten, is erg afhankelijk van je doelgroep. Denk daarom goed na over wie er mogelijk langs je stand komen.

Wat kan helpen om de beursstand te laten opvallen?

Er zijn verschillende manieren om je stand op te laten vallen. Denk bijvoorbeeld aan een van de volgende manieren:

  • Zorg voor hoogte

Een hoge beursstand valt over het algemeen meer op. Hiermee trek je bezoekers die al van een verre afstand naar je stand kunnen kijken.

  • Zorg voor een unieke beursaanbieding

Direct een deal sluiten? Of direct een mailadres binnenslepen? Wat je doelstelling ook is, met een unieke aanbieding tijdens de beurs worden bezoekers genoodzaakt een snelle keus te maken.

  • Zorg voor een hapje of drankje

Ook op een beurs gaat nog steeds de liefde door de maag. Natuurlijk zal dit niet direct zorgen dat bezoekers een aankoop bij je doen, maar dit zorgt wel voor een commitment.

  • Zorg voor entertainment

Entertainment bij je beursstand zorgt voor plezier. Bezoekers vinden het erg leuk om bijvoorbeeld met een race simulator te werken of door een virtual reality bril te kijken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van manieren om je beursstand beter op te laten vallen. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Urban Events is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het goed inrichten van je beursstand door bijvoorbeeld een race simulator te plaatsen.

Edit