Waarom een lederen laptoptas de meest zakelijke tas is

Het kiezen van een juiste laptoptas is vaak een hele zoektocht. Tegenwoordig zijn en honderden aanbieders met duizenden opties aan laptoptassen. Of het nu gaat om een nylon, katoenen of canvas tas, voor de zakelijke markt wordt in veel gevallen slechts één soort gebruikt. Een laptoptas is doorgaans de meest gebruikte (business)tas in de zakenwereld. Zeker omdat leer een duurzaam en beschermend product is, vinden zakenmannen of zakenvrouwen hierin de ideale tas.

Let wel dat niet iedere laptop maat in een tas zal passen. Een 14-inch laptoptas is namelijk nooit geschikt voor een 17-inch laptop. Door het ‘proppen’ van een te grote laptop in een dergelijke tas, zal de levensduur van de tas een stuk minder lang zijn. Daarnaast komt het de uitstraling van de tas ook niet ten goede.

Een lederen tas beschermt uw notebook of laptop

Omdat je een notebook of laptop altijd en overal mee naartoe neemt, is het van belang dat deze apparaten beschermt worden. Naar kantoor, naar klanten of zelfs naar school wil je ten alle tijden je laptop meenemen. Daarnaast is het ook wenselijk om de verschillende draden of additioneel een iPad of andere tablet mee te vervoeren. Leder is in tegenstelling tot katoen of andere soorten duurzamer én ziet er ook nog eens stijlvoller uit. Een aantal voordelen opgesomd:

  • Mix van stijl en functionaliteit
  • Beschermend tegen weersinvloeden
  • Een hoge levensduur
  • Hoe ouder de tas, hoe mooier de tas

De authentieke uitstraling van leder

Buiten de uitstekende functionaliteit en bescherming die een lederen laptoptas je kan bieden, is het materiaal ook nog een stijlvol. Echt authentiek leder is namelijk enorm duurzaam en wordt met de jaren alleen maar mooier. Zorg er wel voor dat je leder in ieder geval goed onderhoud, met de daarvoor bestemde onderhoudssprays. Dit hoeft niet persé een tassenspray te zijn. Een doorgaande spray voor je lederen schoenen kan ook prima voldoen.

De moderne zakenvrouw of zakenman kan anno 2018 niet meer zonder een lederen laptoptas!

Edit