Wat kun je verwachten van een online puppytraining?

puppytraining

Een online puppytraining is een handige manier om je hond goed op te voeden, zonder dat je afhankelijk bent van een hondenschool waar je bij aangesloten bent. Maar hoe is de kwaliteit en krijg je waar voor je geld? Ook wil je natuurlijk weten wat de inhoud van de cursus is en wat de voordelen zijn ten opzichte van een hondenschool. Om een duidelijk beeld te krijgen van een online puppycursus voordat je deze gaat aanschaffen, vind je hier uitgebreide informatie die je zeker verder zal helpen. Wat kun je dus verwachten van een online puppytraining?

Volledige cursus over alle onderdelen van puppytraining

Je krijgt een volledige cursus die voorzien is van alle belangrijke onderdelen die bij de opvoeding van een pup komen kijken. Het lesmateriaal bestaat uit handige video’s, bruikbare tips en stappenplannen die je nodig hebt om de cursus zelf goed uit te voeren. Onderwerpen die aan bod komen tijdens de online puppytraining zijn onder andere benchtraining, wandeltraining, het afleren van bijten in handen en spullen, de zindelijkheidstraining en het alleen leren zijn van je puppy. Verder zijn er nog tal van andere tips en tricks die je meekrijgt tijdens de hondencursus van Tinki.

Handige videolessen

De videolessen van de online puppycursus zijn enorm duidelijk en bieden goede informatie over bepaalde onderwerpen. Zo krijg je handige tips om goed voor te bereiden op de komst van je pup, maar ook over verschillende onderwerpen, zoals het wandelen met je puppy. Hoelang moet je wandelen met je pup en hoe leer je jouw pup aan de riem lopen. In handige video’s wordt dit op een kalme en duidelijke manier uitgelegd.

De hulp van experts

De kwaliteit van de trainingen is zeer goed en je kunt er dan ook vanuit gaan dat je er echt iets aan hebt. De trainingen zijn opgesteld door dierenartsen, experts en gedragsdeskundigen die er lang aan hebben gewerkt om de cursus op te stellen. Deze zelfde experts zijn ook beschikbaar voor hulp wanneer je met de cursus bezig bent. Ook kun je om begeleiding vragen tijdens de online puppytraining. Heb je vragen of een probleem met je puppy? Er zijn geen vragen die niet beantwoord kunnen worden!

Online puppytraining: waar en wanneer je wilt

Wat kun je nog meer verwachten van een online puppytraining? Je kunt het lesmateriaal volgen waar en wanneer je wilt. Je bent dus niet afhankelijk van een datum en tijd waarop je de cursus volgt, zoals dat wel het geval is bij een hondenschool. Een ander groot voordeel is de prijs; je betaalt een stuk minder voor een online puppycursus en je hebt ook nog eens je leven lang toegang tot het lesmateriaal.

Altijd verzekerd van kwalitatief lesmateriaal

Een ander groot voordeel is dat je altijd de hulp van experts kunt inschakelen, voor al je vragen en opmerkingen. Dankzij de kwalitatieve inhoud van de online puppytraining, dat is samengesteld voor hondenexperts, ben je verzekerd van een goede cursus waarmee je je puppy op de juiste manier kunt opvoeden. En wanneer je interesse hebt in een online puppycursus, kun je eerst een proefles aanvragen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de inhoud.

Edit