Dit zijn de top 10 kerstpakketten voor kerst 2021

De herfst is aangebroken, het wordt dus tijd dat we gaan nadenken over welke cadeautjes we allemaal dit komende seizoen gaan weggeven! Waar je als baas heel veel blije gezichten mee tevoorschijn kunt toveren zijn natuurlijk de welbekende kerstpakketten. Om je werknemers tevreden te houden en om de inzet voor volgend jaar alvast een duwtje te geven, helpt het om de beste kerstpakketten van 2021 uit te delen. 

Welke categorieën zijn er?

Veruit de meest populaire kerstpakketten zijn de voedselpakketten. Grote kans dat je ouders die al elk jaar mee naar huis namen om lekker samen uit te pakken. Hier zaten vaak lekkere versnaperingen in en soms een pak chocomel met een slagroombus. Maar er is nog veel meer weg te geven! Top kerstpakketten 2021 kunnen dus bestaan uit voedselpakketten zoals:

  1. kaas en borrelhapjes
  2. high tea pakketten
  3. speciaal voor op de grill
  4. Oosterse specialiteiten

 

Naast voedsel moeten we de drankpakketten ook niet vergeten! Met of zonder alcohol is er voor iedereen iets te vinden, bijvoorbeeld:

  1. pakketten met bijzondere wijnen
  2. sterke dranken voor de liefhebber
  3. koffie of thee met lekkernijen 

 

Geef je liever geen eten en drinken weg? Dan laat je de ontvangers zelf kiezen uit diverse producten, waaronder:

  1. cadeaubonnen
  2. abonnementen op parfum service
  3. dagje wellness of spa

Eten en drinken staan aan de top

Kerstpakketten met eten en drinken zijn dus de grootste categorie. Deze zijn in allerlei prijsklassen te kiezen. Het hoeft dus niet veel te kosten om je werknemers blij te maken. Bij drankpakketten moet je wel goed weten of de ontvangers ook daadwerkelijk alcohol nuttigen. Als iemand geen alcohol drinkt is het natuurlijk niet zo leuk om een mooie fles champagne te krijgen. 

Een leuke fles douchegel of een lekkere moisturizer?

Wellicht denk je dat je werknemers veel blijer zullen zijn met een lekker wellness avondje. Dan kan je ook kiezen uit veel verschillende bad en douche sets. Hier bepaalt de prijs wederom hoeveel er in het pakket zit. Maar met een klein bedrag van rond de €15 kan je al een hele lekkere combinatie van douchegel, scrub en moisturizer geven! 

De ontvanger zelf laten kiezen

Heb je nou echt geen idee wat in de smaak zou vallen bij iedereen? Of wil je zo min mogelijk kans op ontevreden gezichten? Dan je altijd nog ervoor kiezen om iedereen zelf een cadeau uit te laten kiezen. De werkgever selecteert dan alleen van tevoren het bedrag, de rest moeten de werknemers zelf doen. Via een link of een code krijgen die dan toegang tot een online omgeving waar ze zelf uit allemaal cadeaus kunnen kiezen. Zo hoop je natuurlijk dat iedereen tevreden is!

Een andere vorm van zelf laten kiezen is bijvoorbeeld een cadeaubon. Dit geeft de werknemers ook een behoorlijke vrijheid, maar dan binnen een bepaalde winkel. Als werkgever kies je het bedrag en de locatie waar het uitgegeven kan worden. Vind je de welbekende cadeaubonnen voor restaurants misschien een beetje saai, dan kan je ook een abonnement op een online parfum service cadeau doen. Dit is toch net even iets anders! 

Een cadeautje op afstand

Moderne problemen vragen om moderne oplossingen. In deze tijden is het niet altijd meer vanzelfsprekend dat je iedereen op kantoor tegen komt en de kerstpakketten in het echt aan iemand kunt overhandigen. Daarom kan je dit nu ook online regelen en worden ze gewoon door de brievenbus gegooid! Zo kan je op elke afstand het kerstgevoel delen. 

Edit