Relaxen in de spa

Hoe heerlijk is het om je hoofd leeg te maken en om te genieten van een dagje spa. Dat kan alleen samen, met je vriendinnen of gezellig met je partner. In een spa geniet je van allerlei arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een massage, een sauna, een gezichtsbehandeling of een heerlijke duik in een verwarmd bad.

Tot rust komen

Veel mensen komen naar de spa om na een drukke werkweek heerlijk tot rust te komen en te genieten van de vrije tijd die ze hebben. Je kan je hoofd leegmaken en genieten op dat moment. Even nergens aandenken behalve de rust. Met een fijne gezichtsbehandeling die je huid weer helemaal opfrist en je herboren laat voelen. De kosten voor spa vallen redelijk uiteen en is afhankelijk van de behandeling die je neemt.  

Geniet van een heerlijke massage

In een spa kan je verschillende massages doen. Denk aan een rug/nek massage. Alles wat helemaal vast zit door de stress wordt heerlijk los gemasseerd. Er zijn veel soorten massages, maar de ‘Hot Stone massage’ is de bekendste. De Hot Stone massage zorgt ervoor dat je spieren versoepelen door middel van stenen die op je rug worden gelegd. De ontspanningen massage 

Tegenwoordig zijn er buiten de wat meer reguliere massages ook andere soorten massages. Denk hierbij aan een erotische massage. Bij een erotische massage heeft als effect dat het lust opwekt. Een erotische massage voor vrouwen is een leuke cadeautip voor je partner!

Kom lekker tot rust door te lezen

Iets wat niet veel mensen snel doen in een spa: lezen. Net nadat je uit de sauna komt en even wil afkoelen is er altijd kans om even te lezen. Denk daarbij aan een goed boek of een blad zoals Linda, Dusk Magazine of de Libelle. Er zijn zoveel verschillende opties. Pak bij het lezen een lekkere versnapering bij om tot rust te komen. Op deze manier sluit jezelf op een positieve manier af van de buitenwereld en kom je lekker tot rust.

Even wat tijd voor jezelf met een gezichtsbehandeling

Jezelf even helemaal reinigen is iets wat veel vrouwen fijn vinden. Eerst even in de sauna om alles eruit te zweten om vervolgens een gezichtsbehandeling te nemen. Een gezichtsbehandeling is niet alleen fijn, maar meestal ook gezond. Een gezichtsbehandeling is niet alleen prettig om je fysiek beter te voelen, maar helpt je ook om mentaal beter te voelen.

Edit