3 redenen waarom een bedrijf auto’s leaset

Wil je zakelijke auto’s gaan leasen? Maar ben je er nog niet helemaal over uit? Wij zetten speciaal voor jou 3 redenen op een rijtje waarom een bedrijf auto’s leaset. Op deze manier kun jij gaan kijken of het efficiĆ«nt is voor je eigen bedrijf. Uiteindelijk kun je dan zelf de doorslag maken.

  1. Niet verantwoordelijk voor het onderhoud van de auto

Het grootste voordeel van het leasen van auto’s is toch wel het onderhoud. Als je namelijk auto’s leaset hoef je je in principe (afhankelijk van het contract) geen zorgen te maken over de onderhoudskosten. Nieuwe banden kosten al snel een hoop geld. Als jezelf of iemand van het bedrijf iets kapot maakt in de auto is de kans groot dat je dit zelf moet vergoeden. Maar in dit geval ben je niet de eigenaar van het voertuig, dat is de leasemaatschappij. De laatste is verantwoordelijk voor het meeste onderhoud. Wil je een zakelijke auto leasen? Ga dan voor shortlease in Drachten.

  1. Auto leasen is ook een stukje gemak

Een auto leasen is ook een stukje gemak. Als je bijvoorbeeld in de zomer of winter periode minder auto’s nodig hebt dan kun je dat heel gemakkelijk aangeven. Vervolgens worden de auto’s dan opgehaald. Heb je na een aantal weken toch weer wat auto’s nodig? Geef dat dan aan. Wij brengen de auto’s op het gewenste tijdstip bij jou op locatie. Ideaal toch? Je hoeft er verder helemaal niks voor te doen, alleen even een belletje plegen. Lijkt jou dit ook interessant? Ga dan voor shortlease in Groningen.

  1. Keuze uit verschillende auto en formaten

Bij het leasen van zakelijke auto’s. Heb je keuze uit verschillende voertuigen en formaten. Heb je bijvoorbeeld een busje nodig omdat je een aantal dingen moet vervoeren? Geef dat bij ons aan en wij brengen zo snel mogelijk het busje naar de gewenste locatie.

Edit