De bestrijding van duiven op het dak

Duif bestrijden

Er zijn diverse manieren om duiven te bestrijden. Een van de beste manieren is door middel van verjagers, alarmpistolen of door middel van duivennetten. De meeste duiven zijn ook erg slim wat betreft verjaagd worden.

 

Waar heb je last van duiven?

Je kunt op meerdere plekken last hebben van duiven natuurlijk. Een van die plekken is jouw dak. Vooral platte daken of daken met inkepingen zijn erg populair onder de duiven. De meeste duiven willen graag beschut zitten voor roofvogels of voor slecht weer. Vandaar dat bijvoorbeeld een schoorsteen erg populair is. Ze kunnen hier mooi bedekt zitten. Toch kunnen duiven hier voor veel overlast zorgen. Bijvoorbeeld door takken mee te nemen in je schoorsteen, maar ook door uitwerpselen op jouw dak te plaatsen. Als je hier last hebt van duiven is dat erg vervelend. Dit zou je eventueel op twee manieren op kunnen lossen. Je kunt dit namelijk doen door middel van een bestrijdingsteam. De meeste bestrijdingsteam lossen dit ook op middels duivennetten. Deze worden gespannen op bijvoorbeeld je schoorsteen. Hier kunnen dan geen duiven meer nestelen. Zij zijn namelijk bang voor deze duivennetten. Het is dus een goede en snelle manier om van deze duiven af te komen.

Waar kun jij deze duivennetten kopen?

Er zijn wel meerdere mogelijkheden waar jij deze duivennetten zou kunnen kopen. Een van deze manieren is namelijk op het internet. Hier is namelijk een erg groot aanbod omtrent duivennetten. Dit moet ervoor zorgen dat je hier namelijk een duivennet kunt kopen tegen een zeer scherpe prijs.

Wat is de juiste afmeting?

Als je bijvoorbeeld een duivennet wilt spannen over een plat dak, dan heb je een veel groter net nodig. Vervolgens is het ook heel erg belangrijk dat je kijkt naar het materiaal van het product. Nylon is zeker een goede oplossing hiervoor.  Zoek dus eens voor de juiste informatie en voor het juiste assortiment op het internet. Op het internet is het aanbod heel erg groot en vervolgens kun je ook hier eventueel jouw duivennetten hier komen. Kijk dus dan dus eens op het internet.

Edit