De Creality CR10 gebruiken als expert

Wie professioneel met de Creality CR10 aan de slag wil, heeft eigenlijk geen verdere argumenten nodig. Voor experts is allang bekend wat de mogelijkheden zijn met deze 3D-printer. Anders is dat natuurlijk wanneer er nog niet veel mee gewerkt is. Dan zal het tot verbazing leiden wanneer besproken wordt wat er eigenlijk allemaal mogelijk is met dit model. Het is bijvoorbeeld goed om te weten dat er heel veel verschillende beroepsgroepen zijn die juist deze printer als de beste optie zien. Het is dus ook leuk om dit eens nader te bekijken voor een beter beeld.

Goedkoper printen door beter werk

Het grote voordeel van de Creality CR10 is het formaat. Of het nu om 300x300x300, 400x400x400 of 500x500x500 gaat, het is allemaal goed mogelijk met dit model. Dat komt mede ook omdat er veel aandacht is geweest om te voorkomen dat er iets mis kan gaan tijdens printen in dit formaat. Daarom is bijvoorbeeld de snelheid hoog, maar niet te hoog, zo’n 100 mm/s. Daarna is ervoor gezorgd dat alle processen goed gemonitord worden zodat er geen fouten in het printen hoeven te sluipen. Alles wat bedacht kan worden, kan dus ook gemaakt worden op deze manier.

Andere modellen zijn mogelijk

Zoals eerder al duidelijk werd, is de Creality CR10 in een aantal verschillende varianten op de markt gekomen. Dat heeft bijvoorbeeld gevolgen voor het formaat, hierin is veel meer mogelijk dan ooit. Waarbij de kwaliteit er dus niet onder hoeft te leiden. Daardoor kan zonder zorgen exact voor het model dat gewenst is gekozen kan worden. Op die manier is de printer gemakkelijk te gebruiken en is de capaciteit altijd aan te passen aan de wensen die er op kantoor, of in een andere professionele setting, leven. Dit is een heel groot voordeel van dit model te noemen.

Edit