De leukste rugzakken om je laptop in te vervoeren

Laptops zijn dure gadgets, dus een goede tas om je laptop te beschermen tijdens vervoering is natuurlijk onmisbaar. Een laptop rugzak kan dan een goede optie zijn, want rugzakken zijn erg handig om te dragen en er liggen tegenwoordig steeds meer leuke exemplaren in de winkels.

 

Hippe laptop rugzakken

 

Rugzakken zijn misschien niet altijd de hipste tassen die verkrijgbaar zijn. Gelukkig hebben ze wel veel aan populariteit gewonnen de laatste jaren, waardoor designers nu meer aandacht besteden aan het ontwerp. Merken als Herschel spelen bijvoorbeeld heel erg in op de laatste modetrends, waardoor hun rugzakken erg trendy zijn. Leuke printjes zoals monstera-bladeren, flamingo’s of panterprint behoren tot de mogelijkheden. Hoef je niet perse met de laatste mode mee te lopen? Dan is een simpele zwarte laptop rugzak altijd goed!

 

Extra ruimte nodig?

 

Soms neem je niet alleen je laptop mee, maar ook een aantal andere dingen. Denk maar bijvoorbeeld aan boeken, een iPad of eten en drinken. Daarom is het soms goed om daar rekening mee te houden als je een nieuwe laptop rugzak koopt. Sommige laptop rugzakken hebben bijvoorbeeld naast een laptopvak ook nog een apart vak voor je tablet. En neem je altijd veel extra boeken en andere spulletjes mee? Dan kun je vanzelfsprekend het beste kiezen voor een rugzak met veel extra ruimte en een handige indeling. Heb je trouwens een rugzak op het oog waar geen speciaal laptopvak in zit? Koop dan een compacte laptophoes om je laptop in te doen en stop dit geheel in je rugzak naar keuze. Op deze manier wordt je laptop toch beschermd wanneer je de tas draagt.

Meer informatie: Refurbished notebook van hardwareprins

Edit