Hoe je de beste onderwijs vacatures kunt vinden

Het vinden van een leuke baan in jouw vakgebied, het onderwijs, kan soms moeilijk zijn. Je moet op zoek gaan naar de beste onderwijs vacatures. Tegenwoordig bestaan er ontzettend veel websites vol vacatures voor allerlei banen. Iedereen kan er vacatures plaatsen en het vinden van een perfecte vacature in je eigen vakgebied is zeer lastig. Bij Nivvo vo is dat anders. Deze site is gespecialiseerd in het vervangen van docenten in het voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en het MBO. Op basis van een bestand met kandidaten worden CV’s van geschikte kandidaten doorgestuurd naar een openstaande vacature bij een school. In dit artikel lees je alles over het sollicitatieproces en de onderwijs vacatures van Nivvo.

Onderwijs vacatures van Nivvo

Bij Nivvo worden vacatures door de school aangeboden. Dit zijn zowel vacatures voor langere tijd als voor een korte vervangingsperiode. Het bedrijf zorgt er dan voor dat de juiste kandidaten terechtkomen bij de school. Er zijn verschillende soorten vacatures voor onbepaalde tijd beschikbaar. Zo kunnen docenten worden gedetacheerd aan de school. De docent wordt dan eigenlijk ingehuurd om hierna in vaste dienst te treden bij de school. Daarnaast kunnen boventallige docenten van een schoolt door Nivvo tijdelijk ergens anders geplaatst worden. En natuurlijk kan Nivvo ook het traditionele sollicitatieproces regelen. De gegevens van geschikte kandidaten worden naar de school gestuurd. De school maakt dan zelf een keuze. Naast deze opties is het ook mogelijk om bij Nivvo docenten te vinden voor een bepaalde tijd. Niet alleen flexibele docenten, maar ook pedagogisch medewerkers en ondersteunend personeel zijn beschikbaar in het bestand van Nivvo.

Het sollicitatieproces

Je kunt in plaats van direct bij een school ook solliciteren bij Nivvo. Op die manier krijg je de kans om een kijkje te nemen bij verschillende scholen om vervolgens een keuze te maken. Of juist om zo door te gaan. Tijdens het proces krijg je persoonlijke aandacht van Nivvo. Het gaat bij Nivvo om een match tussen de sollicitant en de school. Je kunt een open sollicitatie doen, maar je kunt ook een keuze maken uit het ruime aanbod vacatures dat Nivvo heeft. Als blijkt dat je geschikt bent zullen je gegevens en je CV naar de school worden gestuurd. Zij bepalen dan of ze je aan willen nemen. Tijdens het gehele proces is Nivvo er voor je. Voor meer informatie of contact kun je eens een kijkje nemen op de website.

Edit