Krijg inzicht in de Nederlandse klantenservices

Windows office 2016

Veel klantenservices in Nederland hebben geen centrale plek met al hun contactgegevens. Ook zie je steeds vaker dat telefoonnummers verborgen worden, zodat mensen via andere wegen contact gaan zoeken. De reden hierachter is voor iedere organisatie anders. De een wil graag de telefonische klantenservice inkrimpen in verband met personeelskosten, terwijl de ander graag andere vormen van contact wil stimuleren. Zo zijn steeds meer webcare teams actief op social media. Ook wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van een chat op de website. Afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uit gaat, kun je zelf bepalen op welke manier je contact opneemt met een klantenservice. Maar, dan moet je natuurlijk wel weten welke mogelijkheden de organisatie die jij nodig hebt aanbiedt. En daar hebben wij iets op gevonden: de klantenservice gids. Hét verzamelpunt voor Nederlandse klantenservices. Je vindt hier alle contactgegevens overzichtelijk weergegeven, maar ook extra informatie over de organisaties. Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker nog even verder en wij gaan je precies uitleggen hoe de gids werkt.

Alle informatie op één centrale plek

Wanneer je een klantenservice gids opent zie je allereerst een dashboard met het telefoonnummer, de bereikbaarheid, reviews en een snelkoppeling naar actuele storingen. Daarnaast wordt per dag aangegeven wat de openingstijden zijn, hoe je het webcare team kunt benaderen en hoe de ervaring van andere klanten met de desbetreffende klantenservice is.

Raadpleeg de storingsmonitor

Een extra dienst van de klantenservice gids is het inzichtelijk maken van storingen. Ga naar

https://www.klantenservicegids.nl/ en selecteer de klantenservice die jij nodig hebt. Je krijgt dan direct een overzicht van het aantal meldingen met betrekking tot storingen. Heb jij het vermoeden dat je bank of internetprovider een storing heeft? Raadpleeg dan eerst onze gids en de kans is groot dat je dan al een antwoord krijgt op je vraag.

Gerelateerde afbeelding

Edit